بایدها و نبایدهای ارتقا به ویندوز Windows Seven 7
مهم ترین دغدغه کاربران ویندوز این است: ارتقاء بدهیم یا خیر. 22اکتبر امسال، قطعا ورق دیگری از تاریخ کامپیوتر ورق خواهد خورد، چرا که ویندوز7 عرضه می شود. با نگاه به کامپیوترهایمان، چه ویندوز اکس پی پیر اما سریع را داشته باشد، یا ویستای زیبا و کند، این که ارتقاء بدهیم یا نه، قطعا ساعتی از وقت ما را به خود اختصاص خواهد داد.
نسخه های پیش از عرضه ویندوز7 تاکنون تاثیر مناسبی روی مخاطب گذاشته اند، بازدهی، پایداری و قابلیت استفاده در ویندوز هفت بسیار بهتر شده است. تطابق سخت افزاری، بزرگترین مشکلی که ویندوز ویستا با مشتریان داشت، برداشته شده است. ویندوز7 کوچک تر و سبک تر از ویندوز ویستا است. ویندوز7 بهتر و موثرتر می تواند از منابع سیستمی و حافظه ها استفاده کند و ظاهر آن آنقدر جذاب است که هواداران ویندوز شرمنده هواداران مک نشوند.
بدون شک ویندوز 7 قوی ترین سیستم عامل مایکروسافت در سال های اخیر است و باز هم بدون شک بالاخره ما به سراغ آن خواهیم رفت.
آخرالزمان برای XP
کاربران اکس پی احتمالا بخواهند که این بار را بپرند، دلایل زیادی برای این کار وجود دارد. سیستم های قدیمی تر مثل ویستا سخت افزار را خجالت زده نمی کنند و اکس پی از ظاهری پیر رنج می برد و قابلیت های امنیتی بسیار پایینی دارد و به سرعت پشتیبانی مایکروسافت را هم از دست خواهد داد. مایکروسافت با فروش آن دیگر پول زیادی به دست نمی آورد و دیگر نباید به سراغ اکس پی رفت، حالا هر چقدر هم که ویندوز اکس پی ویندوز خوبی باشد، نمی توان از یک کمپانی چند صد میلیارد دلاری انتظار داشت که تا ابد یک سیستم خوب را بفروشد و به سود کمتر از ایده آل قانع شود. دوران اکس پی سرآمده است.
شرکت های تجاری که به ویندوز 7 اریجینال نیاز دارند نیز از طرف دیگر، باید فکر هزینه گزاف و پیچیده ویندوز در شبکه های پیچ درپیچ سازمانی شان را بکنند.
برخلاف برنامه های کاربردی، سیستم های عامل جدید به ندرت به سراغ عملکرد بهتر می روند. سازمان ها هم به دنبال این هستند که هزینه های اضافه را کم کنند و اگر بخواهند پروژه ای تعریف کنند که سیستم عامل جدیدتری داشته باشند و در مقابل، هیچ عملکرد بهتری نصیب شان نشود، کدام مدیرعاملی پای برگه تایید را امضا خواهد کرد؟
اگر شما سیستمی دارید که با ویندوز ویستا کار می کند، هیچ دلیل فنی، منطقی، احساسی و ... وجود ندارد که نخواهید به ویندوز 7 بروید. خاموش کردن UserAccountControl در ویندوز 7، بسیار بهتر و ساده تر است. برنامه هایی که درست رفتار نمی کنند، هنگ نمی کنند، روی کار شما برای دیگر برنامه ها تاثیر نمی گذاشند و حتما تعجب خواهید کرد که دستگاه هایی که در ویستا کار نمی کردند، در ویندوز 7 پشتیبانی شده اند. برنامه هایی که با فرمت ویندوز اکس پی 32 بیتی نوشته شده اند، می توانند بدون هیچ مشکلی کار کنند، در صورتی که برنامه هایی که نیاز به دسترسی مدیریت دارند، در حالت حفاظت شده و مجازی ویندوز اکس پی اجرا می شوند، فکر همه جای این کار شده است.
بزرگترین دغدغه ارتقا از ویندوز ویستا به هفت، شاید برای کاربران خارج از کشور، مساله هزینه 150 دلاری آن باشد، ولی برای ما که احتمالا به زودی (با کمال تاسف) به مبلغ 2000 تومان می شود، خرید، حتی این مشکل هم برای به روز بودن وجود ندارد. از طرف دیگر، ضعف های ویستا و کندی های گاه و بیگاه آن، حتی از ویروس ها و جاسوس افزارها هم بدتر است.
تقریبا تمام اهالی فن معتقدند که ویستا بدترین سیستم عاملی است که تاکنون تولید شده است.
شاید بهترین گزینه در حال حاضر برای کاربران ویندوز اکس پی، که کامپیوترهایی قدیمی دارند و دست کم یک هارد 500 گیگابایتی و 2 گیگابایت رم روی آن نصب کنند. قیمت هارد و رم تا به حال اینقدر ارزان نبوده و بهترین فرصت برای اینکار همین الان است. بعد از اینکار، تنها کافی است یک ویندوز 7 کنار اکس پی خود نصب کنید و به مرور برنامه ها و پرونده ها را به آن منتقل کنید تا 22 اکتبر از راه برسد. حتی اگر زمانی خواستید بازی کنید که ویندوز اکس پی گزینه مناسب تری در اختیارتان قرار می داد، سری هم به آن ویندوز می زنید.
:: موضوعات مرتبط:
بایدها و نبایدهای ارتقا به ویندوز Windows Seven 7 ,
,
:: بازدید از این مطلب : 579
|
امتیاز مطلب : 11
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3